Under konstruktion

Till och från har jag haft blogg, men nu var det väldigt länge sen. Jag har länge funderat på vilket ämne som skulle vara outömligt, där intresset aldrig skulle ta slut, utan att ämnet blev för brett. Eftersom jag under massor med år visat mig varit extra mycket miljöintresserad är det numera självklart att jag ska ha en miljöblogg.

Det är inte självklart att jag lyckas blogga så ofta som jag helst vill, men jag ska försöka. Texterna kan ibland tyckas lite slarvigt skrivna, men det blir så när man har mycket annat man också vill göra. Om du hejjar på och stödjer mig, kanske skriver en kommentar eller hjälper mig sprida texterna, då kommer jag uppdatera och snygga till i efterhand.

Jag tycker att en tom blog är ganska värdelös, därför kommer jag försöka uppdatera den snabbt med mycket info och många ämnen för att se vad som fångar ditt intresse. Sen med tiden så förbättrar jag och utökar jag det jag skrivit.

You may also like...